Live Running Status of Train 55159/ARJ- JNU PASSANGER

Enter train number or name...
Select date

Refresh

SunMonTueWedThuFriSat
Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes
# Station Arrival Time Departure Time PF
1 AUNRIHAR JN [ARJ]
Right Time
 
Src
15:25
15:25
2 FARIDAHA HALT [FRDH]
Right Time
15:33
15:33
15:34
15:34
3 DUDHAUNDA [DDNA]
Right Time
15:40
15:40
15:41
15:41
4 DODHI [DHE]
Right Time
15:49
15:49
15:51
15:51
5 KIRAKAT [KCT]
Right Time
15:59
15:59
16:00
16:00
6 GANGAULI [GNGL]
Right Time
16:08
16:08
16:09
16:09
7 MUFTIGANJ [MFJ]
Right Time
16:16
16:16
16:18
16:18
8 YADVENDRANAGAR [YDV]
Right Time
16:25
16:25
16:26
16:26
9 JAUNPUR JN [JNU]
Right Time
17:10
17:10
Dest
Last Updated: